Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 september 2016, 15:25

Mannen uit Veenendaal en Ede rijden in op bezoekers terras

VEENENDAAL – Zondagavond 4 september zijn drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging waarbij werd ingereden op de bezoekers van een terras bij een horecagelegenheid aan de J.G. Sandbrinkstraat.

Die avond gedroegen de drie mannen zich bij de horecagelegenheid uitermate hinderlijk. Zij waren luidruchtig door overmatig drankgebruik en vielen andere bezoekers lastig. Toen zij hierover werden aangesproken door het personeel, gingen twee van hen er vandoor zonder hun rekening te betalen. De derde man sloeg een medewerker, waarna een grimmige sfeer ontstond en hij vluchtte. Een automobilist die geparkeerd stond aan de overzijde van de gelegenheid, startte plotseling de motor en reed vervolgens het terras in. Hierbij viel een medewerker. In de auto bleken de twee verdachten te zitten. De derde verdachte stapte daarna ook in de auto en toen gingen ze er vandoor.

Getuigen noteerden het kenteken van de auto en hierdoor kon een speciale eenheid van de politie enige tijd later de automobilist met de twee andere inzittenden in Ede aanhouden. De mannen zijn inwoners van Veenendaal en Ede in de leeftijd tussen 27 en 31 jaar. Het drietal is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons