Redactie 112 0 reactie(s) za 17 september 2016, 20:52

Woninginbraken Veenendaal en Renswoude

Laatst bijgewerkt: zondag 16:54 uur

VEENENDAAL – Tussen dinsdag 6 september en vrijdag 16 september hebben er in Veenendaal 3 geslaagde woninginbraken plaats gevonden. Er hebben zich in de genoemde periode geen pogingen voor gedaan in Veenendaal. In Renswoude hebben er in de genoemde periode geen pogingen / geslaagde woninginbraken plaats gevonden. 

Tussen zaterdag 10 september, 18:00 uur en maandag 12 september, 06:50 uur heeft er een geslaagde woninginbraak plaats gevonden in een woning gelegen aan de Noorderkroon. 

Maandag 12 september heeft er tussen 15:40 uur en 22:40 uur een geslaagde woninginbraak plaats gevonden in een woning gelegen aan de Bontekoestraat. 

Tussen donderdag 15 september;11:00 uur en vrijdag 16 september, 10:30 uur heeft er een geslaagde woninginbraak plaats gevonden in een woning gelegen aan de Lemoen.

De daders verschaffen zich doorgaans toegang tot de woning door een raam, deur of schuifpui open te breken. Meestal gebeurt dit aan de achterzijde van de woning. Nu hebben de inbraken 2x aan de voorzijde en 1x aan de achterzijde plaats gevonden. 

De politie is opzoek naar getuigen
Heeft u op de genoemde tijdstippen op de genoemde adressen iets gezien wat mogelijk verband houd met deze inbrak(en). Neemt u dan aub contact op middels 0900-8844 of M 0800-7000.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.