Redactie 112 0 reactie(s) wo 21 september 2016, 1:29

Fietsendief op de Pr. Bernhardlaan in de kraag gevat

Laatst bijgewerkt: zondag 16:54 uur

VEENENDAAL – Dinsdag 20 september, zag een oplettende melder omstreeks 21.30 uur een man met een fiets lopen op de Pr. Bernhardlaan in Veenendaal. De fiets was op slot en had een lekke band. Op een gegeven moment dumpt de man de fiets in de bosjes.

Op aanwijzen van de melder trof de politie de man. Hij bleek geen sleutel van de fiets te hebben, kon de fiets niet omschrijven en kon op geen enkele manier aannemelijk maken dat de fiets zijn eigendom is. De man is aangehouden. Bij het nakijken van de fiets bleek dat er (nog) geen aangifte van diefstal van deze fiets is gedaan.

Bent u de eigenaar van grijs blauwe Batavus herenfiets en is deze dinsdagavond op station Veenendaal de Klomp gestolen dan kunt u contact opnemen met de politie in Veenendaal onder vermelding van registratienummer 2016293609

Vergeet niet uw fiets sleutel of andere zaken waarmee u kunt aantonen dat de fiets uw eigendom is, mee te nemen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.