Redactie 112 0 reactie(s) do 06 oktober 2016, 17:55

Dronken man rijdt door in zwaar beschadigde auto

Laatste update: 1 jaar geleden

MAARN – Een bestuurder die duidelijk te diep in het glaasje had gekeken vond een botsing met een lantaarnpaal op de Poortse Bos in Maarn blijkbaar geen reden om zijn auto langs de kant te zetten. De man werd later aangetroffen op de A12, in een zwaar beschadigde auto, waar alle airbags waren gesprongen. De auto lag bovendien vol met lege bierflessen.

De man reed rond 23:35 uur de lantaarnpaal uit de grond. Op de plek van het ongeval bleef een kentekenplaat van zijn voertuig achter. Een buurtbewoner hoorde de klap en zag verschillende onderdelen van de auto liggen toen hij een kijkje ging nemen. Terwijl agenten onderweg waren naar de plek van de aanrijding, hoorden ze al dat het voertuig waarschijnlijk op de A12 tot stilstand was gekomen.

De agenten hebben de bestuurder aangehouden en meegenomen naar het bureau waar de verdachte, een 54-jarige man uit Dronten, 655 ugl blies (1,50 promille, voor een ervaren bestuurder is 0,54 promille toegestaan). Hij verklaarde dat hij een boompje of iets dergelijks had geraakt en dat zijn voertuig er op de snelweg de brui aan gaf.

Het rijbewijs van de man is ingenomen. De man heeft een proces-verbaal gekregen voor rijden onder invloed en het verlaten van de plek van het ongeval.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.