Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) za 08 oktober 2016, 7:26

Jongens schieten met buks in recreatiegebied De Rode Haan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:54 uur

VEENENDAAL – Vrijdagavond 7 oktober, omstreeks 18:27 uur kreeg de politie de melding dat iemand 2 jongens in recreatiegebied De Rode Haan had zien lopen met een jachtgeweer of een luchtbuks. 

Agenten gingen ter plaatse en troffen daar een personenauto aan met daarin 2 jonge mannen. Het betrof jongens van respectievelijk 15 en 20 jaar uit Veenendaal. De 20-jarige verklaarde met het wapen ,wat een luchtbuks werkend op gasdruk bleek te zijn, te hebben geschoten. 

Mede gezien de gevaarzetting (recreatiegebied) zijn de luchtbuks, de gaspatronen en de munitie in beslag genomen. Justitie beslist over de strafmaat.

112 Veenendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Veenendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Veenendaal. Alle 112 alarmeringen uit Veenendaal kan je live volgen via 112 meldingen Veenendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.