Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 oktober 2016, 16:02

Grote partij merkkleding gestolen bij ramkraak op de Corridor

Laatst bijgewerkt: zondag 16:54 uur

VEENENDAAL – In de nacht van donderdag 13 op vrijdag 14 oktober vond er een ramkraak plaats bij modezaak Nova Zembla op de Corridor. De politie zoekt getuigen.

Rond 03.30 uur kwam de melding van de ramkraak. Met een auto werd eerst door de pui van het winkelcentrum gereden om vervolgens een kledingwinkel binnen te rijden. Tientallen kledingstukken werden gestolen, waarna de daders in een Audi wegreden in de richting van de Raashuisstraat. Toegesnelde agenten zagen op de Raadhuisstraat een auto staan die de weg blokkeerde. De auto bleek gestolen te zijn. Waarschijnlijk was de auto doelbewust neergezet om de weg te blokkeren.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de ramkraak? Heeft u informatie over de vluchtroute van de daders en/of andere informatie die het onderzoek kan helpen? Belt u dan met de politie in Veenendaal via 0900-8844. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.