Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 oktober 2016, 16:47

Beroving van dagopbrengst in Opsporing Verzocht

Laatst bijgewerkt: zondag 16:54 uur

VEENENDAAL – Dinsdag 25 oktober besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan een gewelddadige beroving van maandag 20 juni jl.

Die maandagmiddag wilde een medewerker van een bedrijf rond 15.00 uur geld storten bij de Rabobank aan het Raadhuisplein. Vlakbij de bank stond een bruine Volkswagen Polo waar een man uitstapte. Die man pakte de enveloppe met geld van het slachtoffer vast. Hierna ontstond een worsteling waarna het slachtoffer de enveloppe losliet. De man stapte in de Volkswagen waarin een andere man als bestuurder zat en ze reden weg.

Gestolen auto

Een agent, die niet in functie was, was toevallig in de buurt en noteerde het kenteken van de Volkswagen. Deze bleek gestolen te zijn vanuit het Gelderse Wolfheze. Diezelfde maandagavond 20 juni werd de auto teruggevonden op een parkeerplaats aan het Pampagras in Veenendaal

Reconstructie

In het regionale opsporingsprogramma bureau Hengeveld werden al bewakingsbeelden van de beroving getoond. Dit leverde wel tips op, maar leidde niet tot de aanhouding van de verdachten. Dinsdag 25 oktober besteedt  Opsporing Verzocht daarom ook aandacht aan deze zaak. Naast bewakingsbeelden wordt een reconstructie getoond van wat er zich heeft afgespeeld die maandagmiddag.

Tips!

Het signalement van de verdachte is als volgt:

  • man met getint uiterlijk
  • bovenop kaal, zijkanten zeer kort geschoren zwart haar
  • zwarte snor
  • ovaal gezicht
  • droeg een zwarte trainingsbroek met witte strepen
  • droeg een witte trui met een capuchon met op de bovenarm een zwarte opdruk met in witte letters de tekst PARIS
  • droeg zwarte handschoenen

Heeft u nu al informatie die u met het onderzoeksteam wilt delen? Dat kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.