Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 november 2016, 19:47

Gewonde door explosie in flat in Rhenen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:54 uur

RHENEN – Op donderdag 3 november vond een ontploffing plaats in een woning. Een 36-jarige man raakte ernstig gewond.

Rond 17.10 uur kwam een melding van een ontploffing in een flatwoning aan de Lijsterberg. Agenten gingen erheen en zagen dat de voorpui van een woning op de vierde verdieping eruit was geblazen. De brandweer was ter plaatse en haalde een gewonde man uit de woning. Het slachtoffer had ernstige brandwonden aan zijn handen en onderarmen. Hij werd per ambulance direct overgebracht naar een ziekenhuis.

Het slachtoffer was aanspreekbaar en verklaarde dat hij wietolie aan het maken was toen er ineens een ontploffing plaatsvond. Door de explosie blies er een deur uit en werden een ruit en een muur ontzet. Nadat de brandweer het pand vrij had gegeven voor de politie gingen agenten naar binnen. In de chaos werd werden verschillende hennepattributen gevonden, die in beslag werden genomen ter vernietiging. De woning werd afgedicht en rechercheurs van de forensische en tactische opsporing onderzoeken de zaak.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.