Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 november 2016, 16:35

Edenaar met drugs en inbrekersgereedschap valt door de mand

Laatst bijgewerkt: zondag 16:55 uur

DE KLOMP – In het holst van de nacht door een fietsenstalling bij het station in De Klomp lopen. “Dat is op z’n minst een controle waard”, moeten Edese agenten hebben gedacht in de nacht van zondag op maandag. En die controle leverde onder meer inbrekersgereedschap en drugs op. Een 41-jarige Edenaar werd aangehouden.

Omstreeks 02.50 uur die nacht zagen de agenten tijdens hun surveillance twee mannen de fietsenstalling aan de Stationsweg in De Klomp uit komen. Op de vraag wat de heren daar te zoeken hadden kwam een wat vaag verhaal. Bij controle bleek een van de twee inbrekersgereedschap bij zich te hebben. Ook werden er zakjes met pillen en poeders aangetroffen, vermoedelijk Amfetamine. Een zaklamp die de Edenaar ook bij zich had bleek een stroomstootwapen. De man werd dan ook aangehouden en zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor. De andere kon niets strafbaars verweten worden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.