Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 november 2016, 21:37

Inbraken in de gemeente Veenendaal

Laatst bijgewerkt: zondag 16:55 uur

VEENENDAAL – Vanaf maandag 31 oktober t/m zondag 6 november is er gepoogd in te breken/ ingebroken op de volgende locaties in de gemeente Veenendaal.

Tussen maandag 31 oktober, 20:00 uur en dinsdag 1 november, omstreeks 07:30 uur is er gepoogd in te breken in een woning gelegen aan de Nachtpauwooglaan.
Dinsdag 1 november heeft er tussen 17:00 uur en 19:11 uur een geslaagde woninginbraak plaats gevonden in een woning gelegen aan de Sandenburg.

Dinsdag 1 november is er tussen 20:00 uur en 21:15 uur gepoogd in te breken in een woning gelegen aan het Gelders Benedeneind.

Dinsdag 1 november heeft er tussen 10:30 uur en 23:30 uur een geslaagde woninginbraak plaats gevonden in een woning gelegen aan het PWA-park(flatwoning).
Woensdag 2 november heeft er omstreeks 21:50 uur een geslaagde woninginbraak plaats gevonden in een woning gelegen aan het Pampagras( bejaardenwoning, nrs.<40)

Zaterdag 5 november heeft er tussen 16:30 uur en 23:45 uur een geslaagde woninginbraak plaats gevonden in een woning gelegen aan de Zebravink (<40)

Zaterdag 5 november is er tussen 01:15 uur en 01:30 uur gepoogd in te breken in een woning gelegen aan de Balk (nrs. <40).

De pogingen en de geslaagde woninginbraken vonden zowel plaats aan de achterzijde als aan de voorzijde.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.