Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 november 2016, 21:37

Inbraken in de gemeente Veenendaal

Laatste update: 1 jaar geleden

VEENENDAAL – Vanaf maandag 31 oktober t/m zondag 6 november is er gepoogd in te breken/ ingebroken op de volgende locaties in de gemeente Veenendaal.

Tussen maandag 31 oktober, 20:00 uur en dinsdag 1 november, omstreeks 07:30 uur is er gepoogd in te breken in een woning gelegen aan de Nachtpauwooglaan.
Dinsdag 1 november heeft er tussen 17:00 uur en 19:11 uur een geslaagde woninginbraak plaats gevonden in een woning gelegen aan de Sandenburg.

Dinsdag 1 november is er tussen 20:00 uur en 21:15 uur gepoogd in te breken in een woning gelegen aan het Gelders Benedeneind.

Dinsdag 1 november heeft er tussen 10:30 uur en 23:30 uur een geslaagde woninginbraak plaats gevonden in een woning gelegen aan het PWA-park(flatwoning).
Woensdag 2 november heeft er omstreeks 21:50 uur een geslaagde woninginbraak plaats gevonden in een woning gelegen aan het Pampagras( bejaardenwoning, nrs.<40)

Zaterdag 5 november heeft er tussen 16:30 uur en 23:45 uur een geslaagde woninginbraak plaats gevonden in een woning gelegen aan de Zebravink (<40)

Zaterdag 5 november is er tussen 01:15 uur en 01:30 uur gepoogd in te breken in een woning gelegen aan de Balk (nrs. <40).

De pogingen en de geslaagde woninginbraken vonden zowel plaats aan de achterzijde als aan de voorzijde.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.