Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 november 2016, 15:17

Politie valt bedrijven binnen na overlast en anonieme meldingen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:55 uur

ARNHEM – Klachten uit de buurt over parkeeroverlast, anonieme meldingen over hennep en allerlei andere informatie. De aanwijzingen dat er in een growshop en motorzaak in Arnhem illegale zaken werden gedaan, stapelden zich op. Daarom heeft de politie op 15 november een inval gedaan, en heeft de gemeente de bedrijfspanden gesloten.

Het gaat om een motorzaak en growshop aan de Simon Stevinweg in Arnhem. De twee zaken liggen naast elkaar. De growshop werd in 2014 al gesloten door de gemeente, maar de politie kreeg het vermoeden dat de illegale activiteiten werden voortgezet vanuit de motorzaak.

Na langdurig onderzoek heeft de politie daarom dinsdag een inval gedaan bij beide bedrijven. Tegelijkertijd werden ook twee huizen in Elst en Veenendaal doorzocht. In de growshop werden veel spullen gevonden die gebruikt worden bij hennepteelt. Ook werd er een grote hoeveelheid hennep gevonden. In de motorzaak werden onder meer sleutels van twee garageboxen in Arnhem gevonden, in die garageboxen bleken ruim vijftig hennepplanten te staan. In één van de huizen werd een groot bedrag aan contant geld gevonden.

Panden gesloten
Op last van de burgemeester zijn de twee bedrijfspanden aan de Simon Stevinweg gesloten. De politie heeft drie verdachten aangehouden: een 37-jarige man uit Veenendaal, een 55-jarige man uit Elst, een 64-jarige Arnhemmer. Ze worden nu gehoord over hun rol. De politie doet verder onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.