Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 november 2016, 15:22

Gewapende overval op de Burger King aan de Rondweg-West

VEENENDAAL – Op zondagavond 20 november vond een gewapende overval plaats bij de Burger King aan de Rondweg-West. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Rond 23.45 uur kwam een melding van een overval bij de horecagelegenheid. Agenten gingen erheen en troffen vier hevig geschrokken medewerkers aan. Zij verklaarden dat er omstreeks 23.35 uur tenminste twee mannen het restaurant inkwamen die de werknemers bedreigden. Eén van de mannen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich. De slachtoffers werden alle vier in een kantoortje gezet door de daders, waarna onder bedreiging een kluis werd geopend. De verdachten gingen er via de achterzijde van het restaurant, met een nog onbekend geldbedrag, vandoor op een scooter. Mogelijk zijn zij vervolgens de Grote Beer opgereden.

Signalementen
De verdachten zijn tenminste twee mannen, die in het donker geleed waren. Ze droegen handschoenen, sjaals en mutsen en in elk geval één van hen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich.

Getuigen gezocht
De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of meer informatie hebben over de verdachten contact op te nemen met de recherche in Veenendaal. Ook aan mensen die de scooter met de verdachten hebben zien rijden (mogelijk op de Grote Beer), wordt verzocht de politie te contacten. Dit kan via 0900-8844. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons