Redactie 112 0 reactie(s) di 06 december 2016, 16:09

Ramkraak op 100% Voetbal aan de Patrimoniumlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 16:55 uur

VEENENDAAL – Bij de winkel van 100% Voetbal aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal is in de nacht van maandag op dinsdag een ramkraak geweest. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Rond 3.30 uur kwam een melding bij de politie binnen van een ramkraak op de Patrimoniumlaan. Agenten gingen er direct heen en zagen dat de pui van een winkel er volledig uitgereden was. Bij de winkel stond nog een auto met een draaiende motor, maar zonder inzittenden. Getuigen vertelden dat de daders er in een andere auto vandoor waren gegaan in de richting van de Adriaen van Ostadelaan. Meerdere agenten keken in de omgeving uit naar de auto met de verdachten, maar deze werd niet aangetroffen. De auto, die werd gevonden bij de getroffen winkel, bleek gestolen te zijn op 28 november in de Lange Vore in Veenendaal. Hij werd in beslag genomen voor onderzoek. De politie heeft sporen veilig gesteld en onderzoekt of er camerabeelden zijn.

Signalementen
Getuigen hebben van twee verdachten een kort signalement kunnen geven, maar de politie sluit niet uit dat er meer verdachten bij betrokken zijn.

De eerste verdachte is een man van ongeveer 1,80 meter lang. Hij droeg een lichte jas en een bivakmuts. De tweede verdachte is ook rond de 1,80 meter lang. Hij droeg een donkere jas met een capuchon.

De auto met de verdachten is mogelijk gezien op de N224.

Getuigen gezocht
De recherche in Veenendaal vraagt mensen die iets gezien hebben of meer weten over de verdachten, contact op te nemen via 0900-8844. Ook als u in de dagen voorafgaand aan de ramkraak iets bijzonders heeft waargenomen wordt u verzocht contact op te nemen. Mocht u over camerabeelden beschikken waar de verdachten mogelijk op staan, zou de politie deze graag willen zien. Als u zich liever anoniem meldt dan kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.