Redactie 112 0 reactie(s) do 08 december 2016, 19:47

Politie krijgt meldingen van man die kinderen aanspreekt

Laatst bijgewerkt: zondag 16:55 uur

VEENENDAAL – De politie in Veenendaal heeft woensdag 7 december twee meldingen binnen gekregen over een man die kleine kinderen aan zou spreken. Dit zou gebeurd zijn tussen globaal de Hofstede en het Ronde Erf.

De politie begrijpt dat dit tot enige onrust kan leiden. Echter tot nu toe is er, voor zo ver bekend, geen sprake van een strafbaar feit. De politie heeft vernomen dat er een foto van de man geplaatst zou zijn op een Facebook-account. Aangezien er nog geen sprake is geweest van een strafbaar feit verzoekt de politie degene die de foto geplaatst heeft deze te verwijderen. De politie wil wel graag in contact komen met deze man en heeft daarom de melding in onderzoek.

De melding in Veenendaal komt overeen met een bericht van de politie Ede van woensdag 7 december.

Heeft u informatie die kan leiden tot de vaststelling van de identiteit van de man of heeft u vragen omtrent dit bericht bel dan met de politie via 0900-8844. Het kenmerk is 2016378298.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.