Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 december 2016, 16:32

Vrouw door jongens mishandeld op de Prins Willem-Alexanderpark

Laatst bijgewerkt: zondag 16:55 uur

VEENENDAAL – Maandagmiddag 12 december werd op de Prins Willem-Alexanderpark een vrouw mishandeld. De politie zoekt getuigen.

Rond 13.00 uur liep een 29-jarige vrouw uit Veenendaal over straat toen ze twee jongens op zich af zag komen lopen. Ze kwamen uit de richting van de hondenuitlaatplaatsje. Voor een flat werd zij plotseling door één van de jongens geschopt. Hierdoor viel de Veenendaalse op de grond. Vervolgens kreeg ze nog een aantal trappen. Het slachtoffer begon te schreeuwen waarna de twee jongens wegrende. Het slachtoffer heeft geen idee waarom haar dit overkomen is.

Uw tip!
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De eerste verdachte heeft een getinte huidskleur, is ongeveer 20-25 jaar oud, zo’n 1.90 meter lang met een gezet postuur. Hij droeg een half lange zwarte jas. De tweede verdachte heeft een getinte huidskleur, is ongeveer 20-25 jaar oud en tussen de 1.60 en 1.65 meter lang met een slank postuur. Hij heeft zwart kort krullend haar en droeg een zwarte jas en donkere broek.

Getuigen die iets gezien hebben van de mishandeling en/of informatie hebben over de verdachten, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Veenendaal via 0900-8844. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.