Redactie 112 0 reactie(s) do 15 december 2016, 16:29

Van wie zijn deze twee fietsen?

Laatst bijgewerkt: zondag 18:23 uur

OVERBERG – Bij een bedrijf aan de Dwarsweg zijn twee vermoedelijk gestolen fietsen in beslag genomen. De politie zoekt de nog onbekende eigenaren.

Het gebeurt vrijdagmiddag 2 december 2016. Die middag ziet een medewerker van een bedrijf aan de Dwarsweg dat een stel jongens een fiets op het terrein willen zetten. De medewerker spreekt de jongens aan, want hij vindt het verdacht. De jongens reageren met een ongeloofwaardig verhaal en de medewerker besluit 1-1-2 te bellen. De politie treft de jongens aan in de omgeving van de Dwarsweg. De jongens hebben op dat moment twee fietsen bij zich. Weer hangen ze een ongeloofwaardig verhaal op. De twee jongens van 17 jaar uit Overberg worden gearresteerd en de fietsen worden in beslag genomen.

Twee fietsen
De eigenaren van die twee fietsen zijn nog niet gevonden. Het gaat om een blauwe damesfiets Cargo H-02 Dutch Flavor met oranjebruin zadel en handvatten. De tweede fiets is een goudkleurige damesfiets Gazelle Tour de France.

Vragen
Zijn deze fietsen van u of weet u misschien van wie ze zijn? Neem dan contact op met de gratis Opsporingstiplijn van de politie: 0800 – 6070.

Deel dit artikel

Video

https://www.youtube.com/watch?v=4adpVfSys6g

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.