Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) za 24 december 2016, 2:30

Inbrekers betrapt in woning aan Het Melkhuis

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:55 uur

VEENENDAAL – Vrijdagavond rond 19:30 is een inbraak gemeld op Het Melkhuis in Veenendaal. Een overbuurman had de verdachten in de woning gezien en heeft ze aangesproken, waarna ze er vandoor gingen.

Vermoedelijk heeft een verdachte op de vlucht een keukenmes weggegooid want dat werd later op de hoek bij een brug over een sloot gevonden. De politie heeft met meerdere eenheden in de omgeving gezocht maar de verdachten niet aangetroffen.

De verdachten hadden een Oost Europees uiterlijk en donkere jassen aan. Ze zijn op de fiets gevlucht richting de Veldweg. Heeft u iets gezien of heeft u aanwijzingen voor de politie dan kunt u bellen op het nummer 0900-8844.

112 Veenendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Veenendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Veenendaal. Alle 112 alarmeringen uit Veenendaal kan je live volgen via 112 meldingen Veenendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.