Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 januari 2017, 15:56

Politie en bewoners wijk Noordoost oefenen aanhouding inbrekers

Laatst bijgewerkt: zondag 16:55 uur

VEENENDAAL – Volgende week werken politie en bewoners van de wijk Noordoost samen bij een oefening in het aanhouden van één of meer inbreker(s).

De politie oefent regelmatig werksituaties, maar nu worden ook Burgernet en WhatsApp Buurtpreventie deelnemers gevraagd om mee te doen en de politie actief te bellen bij een verdachte situatie.

Als u ook in de wijk Noordoost woont, kunt u nog meedoen aan de oefening door u aan te melden via Burgernet.nl. Bewoners van de wijk Noordoost wordt gevraagd om volgende week extra alert te zijn op verdachte situaties en 1-1-2 te bellen als zij iemand zien die zich verdacht gedraagt. 1-1-2 meldingen van bewoners bij verdachte situaties zijn een heel belangrijk ingrediënt in de strijd tegen woninginbraken. Ondanks dat de politie extra inzet pleegt op tijden en plaatsen waar veel ingebroken wordt, kan zij niet op elk moment overal zijn. Door meldingen van bewoners kunnen agenten snel en gericht de juiste kant op gaan en daardoor inbraken voorkomen of inbrekers op heterdaad aanhouden.

Over Burgernet
Natuurlijk kan iedereen in Veenendaal zich aanmelden voor Burgernet. In Burgernet werken gemeente en politie samen met inwoners aan de veiligheid in de buurt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.