Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 januari 2017, 19:13

Grote zoektocht naar de vermiste Ikram Ammari (13) [update]

Laatst bijgewerkt: zondag 16:56 uur

DRIEBERGEN – De politie is dinsdag met man en macht op zoek geweest naar de vermiste Ikram Ammari (13) uit Driebergen tussen Driebergen en Zeist. Ze is maandag niet thuisgekomen na school.

Mariniers, de mobiele eenheid, tientallen agenten en leden van het Landelijk Team Forensische Opsporing (LTFO) zochten in het bos tussen de A12 en station Driebergen-Zeist. Ook speurhonden en politiepaarden zijn ingezet.

Haar fiets is gevonden en mogelijk ook haar tas, maar van het meisje ontbreekt nog elk spoor. Ikram zou voor het laatst zijn gezien in de omgeving van het station Driebergen/Zeist.

Update

De 13-jarige Ikram Ammari uit Driebergen is dinsdagavonf levend gevonden. Het meisje is in goede gezondheid aangetroffen. De politie praat met haar over wat er precies is gebeurd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.