Redactie 112 0 reactie(s) di 14 februari 2017, 16:39

Politie zoekt vrouw voor inbraakpoging aan de Tuinstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 16:56 uur

VEENENDAAL – Agenten hebben donderdagochtend 9 februari een verdachte aangehouden op verdenking van poging tot woninginbraak. De politie doet nog onderzoek naar de identiteit van de tweede verdachte.

Om 11.30 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Tuinstraat. Een alerte buurtbewoner zag twee vrouwen die bezig waren met voorbereidingshandelingen voor het plegen van een woninginbraak. Het lukte hem om een verdachte in de kraag te vatten, waarna de tweede verdachte ervandoor ging. De 30-jarige verdachte, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd overgebracht naar het politiebureau.

Signalement tweede verdachte

  • Vrouw
  • Oost Europees uiterlijk
  • Ongeveer 40 jaar oud
  • Zwart haar
  • Gezet postuur

Uw tip!
Heeft u informatie over deze poging woninginbraak of heeft u tweede verdachte zien wegrennen? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of via M-Online.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.