Redactie 112 0 reactie(s) di 21 februari 2017, 22:34

Medewerker restaurant aan de Kerkewijk zwaar mishandeld

Laatst bijgewerkt: zondag 16:56 uur

VEENENDAAL – Dinsdag 21 februari werd een medewerker van een restaurant mishandeld door twee personen. De politie zoekt getuigen.

Rond 22:00 uur renden twee personen met bivakmuts een restaurant in aan de Kerkewijk. Ze liepen direct door naar de keuken en sloegen uit het niets een medewerker meerdere keren met een voorwerp. De man kon zichzelf verdedigen en weet de mannen de deur uit te werken. Zij gingen er vervolgens vandoor in de richting van het Goeie Spoor. Door de gealarmeerde politie werd direct een onderzoek ingesteld in de omgeving, maar de verdachten werden niet meer aangetroffen. Het slachtoffer, een 32-jarige man uit Rhenen, werd aan zijn verwondigen geholpen door een ambulance.

Signalement
Er is van één van de daders een signalement bekend. Het ging om een licht getinte man van ongeveer 18 jaar. Hij heeft een tenger postuur en is ongeveer 1.60 m lang. Zijn haar was donderblond en zat warrig.

Uw tip!
De recherche is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien dat in verband kan worden gebracht met deze mishandeling? Neem dan contact op via 0900 – 8844. Anoniem melden kan ook, bij M., via 0800 – 7000.

Specifieke getuige
Daarnaast is de recherche ook op zoek naar een fietser die tijdens de mishandeling langs het restaurant reed. Zijn identiteit is onbekend en de recherche roept hem op zich te melden. Zijn informatie kan belangrijk zijn voor het onderzoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.