Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 17 maart 2017, 22:34

Winkeldief door alert optreden in de kraag gevat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:57 uur

VEENENDAAL – Vrijdagmiddag omstreeks 14:15 uur kreeg de politie de melding dat er bij een winkel in de Hoofdstraat een winkeldiefstal had plaats gevonden. Daarbij werd doorgegeven dat men nog achter de verdachte aan zat.

Door met meerdere politie eenheden van verschillende kanten aan te rijden kon de pakkans vergroot worden. Ter plaatse gekomen kon de verdachte worden aangehouden en wordt dossier opgemaakt.

Ook hier bleek weer dat een alerte en duidelijke melding het succes van aanhouden vergroot.

Doordat de verdachte zich door het centrum verplaatste maar de melder ‘zicht hield’ en de locatie telefonisch bleef doorgeven, kon de politie direct naar de juiste locatie komen.

De aanhouding vond plaats ter hoogte van de winkel van de H&M, maar deze winkel had er verder niets mee te maken.

112 Veenendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Veenendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Veenendaal. Alle 112 alarmeringen uit Veenendaal kan je live volgen via 112 meldingen Veenendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.