Redactie 112 0 reactie(s) vr 31 maart 2017, 17:29

Gewonde bij aanrijding met politiewagen op de Kerkewijk

Laatst bijgewerkt: zondag 16:57 uur

VEENENDAAL – Op donderdagochtend 30 maart ontstond een aanrijding tussen twee agenten in een opvallende politieauto en een 57-jarige automobiliste op de Kerkewijk.

Rond 10.00 uur vond de aanrijding plaats tussen de twee voertuigen op de kruising Kerkewijk met de Bilderdijkstraat. De agenten reden in de politieauto met optische- en geluidssignalen in verband met een rijopleiding van de politie. Door de aanrijding raakte zowel de automobiliste als de twee agenten gewond. Zij zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling.

Ter plekke deed de Verkeersongevallen Analyse van de politie onderzoek en worden getuigen en betrokken nader gesproken om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.