Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) za 13 mei 2017, 19:29

Ongeval op de A12 bij De Klomp, geen gewonden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:58 uur

DE KLOMP – Bij een ongeval op de A12 is zaterdagmiddag flinke schade ontstaan tussen twee personen auto’s. Geen van de betrokken raakte gewond. De schade aan de beide auto’s was aanzienlijk. 

Vermoedelijk is tijdens het invoegen vanaf de oprit Veenendaal richting Ede het ongeval ontstaan. Omdat er in één van de auto’s meerdere meisjes zaten van een sportclub werden twee ambulance’s en de brandweer aangestuurd maar uiteindelijk bleek niemand ernstig gewond te zijn. Achter het ongeval onstond een flinke file.

112 De Klomp

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in De Klomp lees je in onze categorie 112 Nieuws De Klomp. Alle 112 alarmeringen uit De Klomp kan je live volgen via 112 meldingen De Klomp.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.