Redactie 112 0 reactie(s) do 03 augustus 2017, 17:05

Leen een gratis alarmsysteem tijdens je vakantie

Laatst bijgewerkt: zondag 16:59 uur

VEENENDAAL – Om woninginbraken in de zomervakantie tegen te gaan, krijgen verschillende inwoners in de gemeente Veenendaal een mobiel alarmsysteem tot hun beschikking. Het alarmsysteem signaleert bewegingen en stuurt automatisch een stille melding naar Schipper Security. In geval van een woninginbraak kan de politie en het beveiligingsbedrijf snel ter plaatse zijn en wordt de kans dat inbrekers in Veenendaal gepakt worden, vergroot.

De zomerperiode is een tijd waarin veel mensen op vakantie zijn of een dagje uit gaan. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners van huis zijn. Vaak is het eenvoudig de woningen eruit te pikken waarvan de bewoners langere tijd weg zijn: uitpuilende brievenbussen, gordijnen die continu gesloten zijn en lampen die nooit aangaan zijn eenvoudige weggevers. Het beveiligingsbedrijf Schipper Security werkt nauw samen met de politie en gemeente om deze woninginbraken te voorkomen en plaatst tijdens de zomervakantie tientallen mobiel alarmsystemen bij bewoners die op vakantie gaan: “Aan de woning zelf is niet zichtbaar of er een systeem is geplaatst, en in combinatie met de stille meldingen kan een inbreker nog wel eens verrast gaan worden deze zomer in Veenendaal”

Ga jij in augustus of september op vakantie? Leen een gratis alarmsysteem van Schipper Security! Opgeven kan bij [email protected]

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.