Redactie 112 0 reactie(s) do 24 augustus 2017, 20:14

Man met grijs ringbaardje op de vlucht na overval op Zeeman Ellekoot

VEENENDAAL – Op donderdag 24 augustus vond een gewapende overval plaats bij een winkel aan de Veenslag. De politie doet onderzoek naar de dader en is op zoek naar getuigen.

Rond 17.05 uur kreeg de politie de melding van een gewapende overval. Ter plekke bleek dat het personeel bedreigd was met een mes. Nadat de overvaller geld als buit had meegenomen, is hij weggefietst over het fietspad richting Het Overslag. Niemand raakte gewond. De politie startte een zoekactie, deed een burgernetoproep en is er een onderzoek gestart.

Signalement
Een blanke man, circa 50 jaar oud, normaal/sportief postuur, lengte ongeveer 1.80 m, met kort grijs haar en lichtgebruinde huid. De man droeg een zwart shirt met lange, opgestroopte mouwen en daarover een blauw T-shirt (met korte mouw), een zwarte (trainings)broek en zwarte sportschoenen met een witte bovenrand en zool. Om zijn rechterpols droeg hij een opvallend vierkant/rechthoekig horloge met brede, bruine band. Voordat hij de overval pleegde, kwam hij vanuit de richting van het station West – onder het tunneltje – gefietst. Hij fietste op een zwarte omafiets.

Van de overval waren diverse klanten getuige. Een aantal van hen heeft nog niet ter plekke met de recherche gesproken. Deze getuigen worden gevraagd om contact op te nemen met de districtsrecherche Oost-Utrecht. Ook andere getuigen of personen met meer informatie kunnen contact opnemen met de recherche via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000 of via M-online.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons