Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) do 14 september 2017, 17:03

Kledingwinkel Boavista opnieuw getroffen door ramkraak

Laatst bijgewerkt: zondag 17:00 uur

VEENENDAAL – Op donderdag 14 september 2017 rond 03.45 uur is er op de Hoofdstraat in Veenendaal een ramkraak gepleegd. Deze ramkraam is gepleegd bij de winkel Boavista. Buurtbewoners werden wakker van een enorme knal. In de winkel ging het alarm en de mistgenerators af. 

De politie heeft helaas nog geen verdachten kunnen aanhouden en daarom zijn zij op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien neemt u dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844.

Het voertuig dat gebruikt is voor de ramkraak is inmiddels weer terug bij de eigenaar, dus als u deze nu ziet rijden dan hoeft u hier geen melding van te maken.

Het is niet de eerste keer dat er een ramkraak wordt gepleegd bij kledingwinkel Boavista. Enkele maanden geleden werd de winkel ook al getroffen door een ramkraak.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.