Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 oktober 2017, 17:17

Potentiële koper gaat er met MacBook vandoor

VEENENDAAL – Woensdagmiddag 4 oktober jl. heeft er zich in een woning gelegen aan de Spaarne in Veenendaal-West een diefstal met geweld voor gedaan.

Een bewoner van de Spaarne bood via Marktplaats een Apple MacBook laptop computer aan. Er kwam een afspraak tot stand tussen de verkoper en een potentiële koper.

Deze potentiële koper meldde zich woensdagmiddag 4 oktober, omstreeks 16:35 uur bij de verkoper. De verkoper was zelf op dat moment niet thuis, een schoonzus echter wel. Zij liet de potentiële verkoper binnen en op enig moment kreeg zij een duw van de potentiële koper.

Hierna wordt deze potentiële koper verdachte genoemd. De verdachte pakte de MacBook en rende vervolgens de woning uit. De schoonzus heeft de verdachte kunnen achtervolgen tot aan de Bontekoestraat( Veenendaal-West) en is de verdachte toen kwijt geraakt.

Heeft u woensdagmiddag 4 oktober jl. omstreeks 16:35 uur op de Spaarne, Bontekoestraat e.o. directe omgeving iets gezien waarvan u nu denkt ‘ dat was niet pluis’ bel dan met de politie via 0900-8844, blijft u liever anoniem bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Signalement verdachte:
-ongeveer 30 jaar oud
-negroïde uiterlijk
-lengte 1.90 meter lang
-slank postuur
-dikke lippen
-zwart, kort geschoren haar
-donker kleurige jas
-sportschoenen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons