Redactie 112 0 reactie(s) ma 04 december 2017, 16:46

Ravage op de Utrechtseweg N224 na aanrijding tussen twee vrachtwagens

Laatst bijgewerkt: zondag 18:24 uur

RENSWOUDE – Op de Utrechtseweg N224 in Renswoude is maandagmiddag een ravage ontstaan nadat twee vrachtwagens met elkaar in botsing kwamen. Een vrachtwagen is daarbij op zijn kant beland. De chauffeur is ongedeerd uit zijn voertuig gekomen.

Een voorrangsfout is vermoedelijk de oorzaak van het ongeval. Twee vrachtwagens kwamen elkaar tegemoet. De chauffeur van de rode vrachtwagen kwam vanuit Renswouden en wilde linksaf slaan om een inrit in te rijden. De chauffeur merkte blijkbaar de tegemoet komende vrachtwagen niet op, waarna een aanrijding het gevolg was.

De brandweer kwam ter plaatse en heeft de chauffeur van de gele vrachtwagen uit het voertuig gehaald. Gelukkig bleef de chauffeur bij het ongeval ongedeerd.

Bij de aanrijding is een grote hoeveelheid diesel op het wegdek terechtgekomen. De Utrechtseweg is voorlopig afgesloten voor het verkeer.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.