Redactie 112 0 reactie(s) di 30 januari 2018, 21:11

Vrouw (64) bij het Schrijverspark beroofd van haar tas

VEENENDAAL – Bij het Schrijverspark werd op maandag 29 januari een vrouw slachtoffer van een straatroof. Na de beroving werd er geld opgenomen met haar bankpas.

Tussen 16.30 en 17.00 uur vond de beroving plaats. Het 64-jarige slachtoffer liep over het Schrijverspark vanuit het centrum in de richting van de Gilbert van Schoonbekestraat. Ter hoogte van het fietspad werd zij vanuit het niets belaagd door twee onbekende mannen en beroofd van haar tas. Hierna vluchtten de daders in de richting van de Raadhuisstraat. In de tas zaten onder andere een telefoon en portemonnee met bankpas en contant geld. Later bleek dat er bij verschillende locaties geld opgenomen was met de bankpas van de vrouw. Het hevig geschrokken slachtoffer waarschuwde de politie.

Signalementen
De verdachten leken erg op elkaar en zijn allebei als volgt te omschrijven:

  • Man
  • Slank postuur
  • Ongeveer 1,85 meter lang
  • Ongeveer 20 jaar oud
  • Lange zwarte jas, tot over de heupen, met een capuchon en bontkraag

Iets gezien?

De politie is een onderzoek gestart en vraagt mensen die iets hebben gezien of meer informatie hebben over de verdachten, contact op te nemen met de recherche in Veenendaal via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt dat kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons