Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 mei 2018, 16:36

Fietsen gestolen bij cultureel centrum in Leersum

Laatst bijgewerkt: zondag 18:25 uur

LEERSUM – Terwijl een vrouw bij cultureel centrum De Binder aan de Hoflaan EHBO-les krijgt, steelt een dief haar elektrische fiets die voor de deur staat. En zij is die avond in Leersum niet het enige slachtoffer van fietsendiefstal. De politie zoekt de nog onbekende verdachte of verdachten en de gesloten fietsen.

Het gebeurt ’s avonds op 15 november 2017. In totaal verdwijnen die avond in Leersum drie fietsen spoorloos. En daar blijft het niet bij. Op precies dezelfde pleksteelt een dief twee weken later weer een fiets. Of alle vier de fietsen door dezelfde dader zijn gestolen is nog niet duidelijk.

Camerabeelden
Van twee van de diefstallen zijn beelden. Hoewel de beelden niet van de hoogste kwaliteit zijn, hoopt de recherche dat details of de houding van de dief kan leiden naar een verdachte.

Signalementen
Omdat niet zeker is dat de diefstallen door dezelfde dader zijn gepleegd, hebben we in beide zaken een signalement. Bij de eerste diefstal gaat het om een:

  • man
  • met een donkerblauwe jas met capuchon
  • een lichtblauwe spijkerbroek en
  • lichtblauwe schoenen.

Bij de diefstal twee weken later gaat het om:

  • iemand
  • met een lichtkleurige jas
  • een petje
  • een donkere broek en
  • zwarte schoenen.

Vragen
Heeft u gezien wie de fietsen stalen of weet u misschien wie de verdachte is of wie de verdachten zijn? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Deel dit artikel

Video

https://www.youtube.com/watch?v=MMB3OByTqu8

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.