Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) do 08 november 2018, 20:28

Brandweer onderzoekt bestelbus met gevaarlijke stoffen in Veenendaal

Laatst bijgewerkt: zondag 18:25 uur

VEENENDAAL – De politie heeft donderdagavond 8 november een bestelbus staande gehouden met daarin vaten met vloeistoffen. Twee personen zijn aangehouden. Mogelijk wordt er nog een derde persoon aangehouden.

Het busje staat op de Voorpoort ter hoogte van de op/afrit A12. De brandweer draagt beschermende kleding en voert metingen uit. De straat is vanwege het onderzoek volledig afgesloten. De politie is op het Prins Willem Alexanderpark in Veenendaal ook bezig met een onderzoek. Het vermoeden bestaat dat het gaat om drugsafval maar dit is nog niet bevestigd.

Het bestelbusje is rond 19.00 uur aangetroffen aan de Nieuweweg-Noord (N418) in Veenendaal. Brandweer Renswoude kwam daarna ter plaatse om metingen uit te voeren.

Update

De vaten in de auto bleken gevuld te zijn met diesel.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.