Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 december 2018, 16:45

Buurtbewoner in Scherpenzeel ziet ‘kerstinbrekers’

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:05 uur

SCHERPENZEEL – Dankzij een oplettende buurtbewoner zijn er afgelopen nacht vier mannen opgepakt die waarschijnlijk kort daarvoor hadden ingebroken. Dat gebeurde aan het Doornboomspark in Scherpenzeel.

Extra alert zijn
Tijdens de kerstdagen wordt er vaker ingebroken; de politie roep regelmatig op om dan extra alert te zijn in de buurt. Want dat leidde in deze zaak tot de aanhouding van vier verdachten.

Verder onderzoek
De buurtbewoner zag dat de mannen rondliepen bij een huis, en vertrouwde het niet. Agenten kwamen naar het Doornboomspark en zagen de mannen lopen. Ze hadden spullen bij zich die waarschijnlijk bij de inbraak buit waren gemaakt. De verdachten zijn vier mannen tussen de 19 en 22 jaar, ze komen onder meer uit Renswoude. De politie doet nu verder onderzoek naar het viertal.

112 Scherpenzeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Scherpenzeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Scherpenzeel. Alle 112 alarmeringen uit Scherpenzeel kan je live volgen via 112 meldingen Scherpenzeel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.