Redactie 112 0 reactie(s) vr 22 maart 2019, 22:07

Zoektocht naar daders van overval op supermarkt in Veenendaal

VEENENDAAL – Vrijdagavond 22 maart werd een supermarkt aan de Dr. Slotemaker de Bruïnestraat overvallen. De recherche is op zoek naar drie verdachten.

Rond 20.45 uur komen drie mannen de supermarkt binnen en bedreigen personeel. Met buit gaan de drie er vandoor op een zwarte scooter zonder kentekenplaten. De agenten die ter plaatse komen zetten direct de omgeving af. Er wordt gezocht naar de verdachten, maar die zijn al ontkomen.

Signalement verdachten
Twee jongens van ongeveer 1.80 meter. Zij droegen allebei een donkere jas met een capuchon en bivakmuts. En over de kleding hadden zij hetzelfde regenpak aan met een horizontale reflecterende streep over de rug en een horizontale reflecterende streep over de broekspijp net boven de enkel.

De derde jongen wat een stuk kleiner. Hij droeg een zwarte broek en een grijs/zwarte camouflage jas. En ook hij had een bivakmuts op.

Getuigen gezocht
De recherche heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen, die nog geen verklaring hebben afgelegd, en andere mensen die meer weten over deze overval, om contact op te nemen via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons