Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 oktober 2019, 17:20

Euro 15.000 voor gouden tip beschietingen en bedreigingen Dak van de Markt Veenendaal

VEENENDAAL – De Hoofdofficier van Justitie van het arrondissementsparket Midden-Nederland looft een beloning uit van 15.000 euro voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van meerdere beschietingen en bedreigingen in 2018 en 2019 rondom horecagelegenheid Dak van de Markt in Veenendaal en tot de aanhouding van een of meerdere daders die hiervoor verantwoordelijk zijn.

De beloning wordt uitgeloofd vanwege de gevaarzetting voor de omgeving en de grote impact hiervan voor betrokkenen. Andere reden is dat het politieonderzoek tot nu toe niet heeft geresulteerd in de aanhouding van een verdachte. Daarom doen politie en OM hiermee een beroep op een ieder die informatie heeft die van belang is voor het onderzoek.

Bij en rondom de horecagelegenheid vond een reeks ernstige incidenten plaats. Dit betrof beschietingen, brandstichtingen en het aantreffen van een handgranaat.

Uw tip

Heeft u informatie die kan leiden tot de oplossingen van deze misdrijven, neemt u dan contact op met de districtsrecherche Oost-Utrecht. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Mocht u de gouden tip hebben en voor de beloning in aanmerking komen, dan kunt u niet anoniem bellen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons