Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 03 februari 2020, 4:19

Wederom een bestelwagen in brand in Wageningen [video]

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:26 uur

WAGENINGEN – Voor de derde keer in iets meer dan 2 weken is er een bestelwagen uitgebrand in Wageningen. Deze keer was het raak op een parkeerplaats van Idealis, deze is gelegen aan de achterzijde van de Javastraat.

De brandweer werd in de nacht van sondag op maandag 3 februari om 03:00 uur opgeroepen voor een autobrand aan de Javastraat. Bij aankomst sloegen de vlammen al uit het voertuig en het vuur dreigde over te slaan naar een grote houten fietsenstalling. De brandweer kon voorkomen dat de brand zich verder kon verspreiden.

Wat de oorzaak van de brand is wordt uitgezocht door het Forensische team van de politie. Eerder brandde in de nacht van 14 op 15 januari een bestelwagen uit aan de Kees Mulderweg. In de nacht 16 op 17 januari weer een bestelwagen op de Pomona in Wageningen.

112 Wageningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wageningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Wageningen. Alle 112 alarmeringen uit Wageningen kan je live volgen via 112 meldingen Wageningen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.