Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) do 06 februari 2020, 20:40

Dozen vol nep merkkleding aangetroffen in pand aan het Verlaat in Veenendaal

Laatst bijgewerkt: zondag 17:09 uur

VEENENDAAL – De politie heeft donderdag 6 februari naar aanleiding van een integrale controle van de BOA’s en een gouden tip via Instagram een inval gedaan in een pand aan het Verlaat in Veenendaal. Hier werden stapels, dozen en rekken vol valse merkkleding met een geschatte verkoopwaarde van 3 tot 4 ton aangetroffen. Het betreft een pand naast Nakoyashi.

Diverse dozen met nep merkkleding werd door een gespecialiseerd bedrijf verwijderd uit het pand. Ook stond er een auto-ambulance klaar om voertuigen af te voeren. Alle goederen zijn door een gespecialiseerd team op de foto gezet als bewijsvoering en waardebepaling voor inbeslagname. Eén persoon is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.