Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 27 maart 2020, 2:00

Vakantiewoning volledig uitgebrand op camping De Lucht in Renswoude

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:26 uur

RENSWOUDE – Op Camping de Lucht aan de Barneveldsestraat in Renswoude is in de nacht van donderdag op vrijdag 27 maart, omstreeks 01:30 uur een stacaravan volledig uitgebrand.

Hoe de brand kon ontstaan is nog onduidelijk, vlammen waren vanaf grote afstand zichtbaar. Omdat er mogelijk nog een persoon in de stacaravan aanwezig kon zijn werden meer brandweervoertuigen en een ambulance ter plekke gestuurd.

Op de camping aangekomen had de brandweer het vuur snel onder controle. De brandweer heeft overslag naar naastgelegen caravans voorkomen.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.