Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 mei 2020, 7:45

Bromfietser uit Veenendaal bekneld onder tractor na aanrijding in Lunteren

Laatst bijgewerkt: zondag 18:26 uur

LUNTEREN – Vrijdagmorgen 15 mei zijn de hulpdiensten groots opgeroepen voor een ongeval op de Goorsteeg in Lunteren. Volgens Alarmeringen Ede kwam de melding om 06:36 uur binnen.

Een 16-jarige bromfietser uit Veenendaal is in botsing gekomen met een tractor bestuurd door een 25-jarige man uit Rhenen. Het slachtoffer zat bekneld onder de tractor. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden. Ook een traumahelikopter is bij het ongeval geland om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe hij eraan toe is. De weg was door het ongeval volledig afgesloten.

Donderdag raakte al een vrouw bekneld bij een verkeersongeval in Lunteren. Ze zat een half uur vast in een auto, na een botsing met een busje.

Zie ook:

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.