Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 december 2020, 19:43

Twee gewonden bij steekpartij op De Palmen Grift in Veenendaal [video]

Laatst bijgewerkt: zondag 18:26 uur

VEENENDAAL – Aan De Palmen Grift in Veenendaal raakten maandagavond een 24-jarige man en een 21-jarige man gewond bij een steekpartij. Het incident ontstond tussen 18:15 en 18:45 uur na een conflict tussen meerdere personen. Een van de gewonden vluchtte richting het nabijgelegen politiebureau en meldde zich bij de agenten. Even later troffen agenten ook een tweede gewonde aan in de omgeving van een flatgebouw aan De Palmen Grift.

Getuigen gezocht

De recherche doet onderzoek naar dit incident en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van De Palmen Grift op maandag 14 december? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving waarop ook maar iets te zien is dat het onderzoek kan helpen? Meld het dan via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

Update

De politie heeft een 45-jarige man uit Veenendaal als verdachte aangehouden.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.