Redactie — 1120 reactie(s) — di 06 juli 2021, 15:41

Man meegesleurd door auto in Doorn, getuigen gezocht

DOORN – Zaterdag 3 juli raakte een man gewond die door een auto op de Vogelweide werd meegesleurd. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om hun informatie te delen.

Rond 18.45 uur stond een automobilist met een witte auto (Mercedes) op de Vogelweide. Enkele buurtbewoners wilden dat de man wegging en spraken hem aan. Er ontstond ruzie en de automobilist reed weg richting de Bloemengaard, waarbij één van de buurtbewoners meegesleurd werd. De man viel en kwam kort daarna op de Hoogsteeg opnieuw in aanraking met de auto. De automobilist reed daarna weg. De gewonde man is afgevoerd met de ambulance en aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis.

Getuigen

De politie onderzoekt wat er precies gebeurde en vraagt getuigen, die nog niet gehoord zijn, om hun informatie te delen met de politie. Ook zijn wij op zoek naar camerabeelden waarop het incident te zien is. Heeft u deze of andere informatie over de situatie? Meldt u dit via het onderstaande tipformulier of telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem melden? Dat kan ook via 0800-7000 of M-Online.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons