Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 augustus 2021, 16:29

Supermarkten in Lunteren en Veenendaal waarschijnlijk overvallen door dezelfde persoon

Laatst bijgewerkt: dinsdag 22:40 uur
LUNTEREN / VEENENDAAL – Op dinsdagmiddag 17 augustus zijn twee supermarkten overvallen, vermoedelijk door dezelfde persoon. De politie onderzoekt beide zaken en roept getuigen op zich te melden.

De eerste melding kwam vanuit Veenendaal. Een supermarkt aan het Ronde Erf werd daar rond 17:00 uur overvallen door een man. Onder dreiging van een steekwapen eiste hij geld, maar ging er zonder buit in een auto vandoor. De politie is direct gaan zoeken en is een onderzoek gestart.

Niet lang daarna kwam er een melding binnen van een overval op een supermarkt aan de Molenparkweg in Lunteren. Ook hier dreigde een man met een steekwapen en ging er vandoor met een geldbedrag. Gelukkig raakte er niemand gewond bij deze overvallen.

Getuigen gezocht
Het vermoeden is dat het om dezelfde verdachte gaat en naar hem zijn we nu op zoek. Hebt u informatie die ons bij dit onderzoek kan helpen? Meld het dan direct via 0900-8844 of geef het anoniem door via Meld Misdaad Anoniem. Camerabeelden uit de omgeving van het Ronde Erf en de Molenparkweg zijn ook welkom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.