Redactie — algemeen6 reactie(s) — za 09 oktober 2021, 20:04

Poll: Consumenten vuurwerk brengt veel overlast met zich mee en moet verboden worden

NEDERLAND – Amsterdam heeft in navolging van Rotterdam en Apeldoorn besloten tot een vuurwerkverbod. Ook veel andere gemeenten nemen binnenkort een besluit om het afsteken van consumenten vuurwerk wel of niet te verbieden.

Voor veel mensen hoort vuurwerk wel echt bij de jaarwisseling en daarom zijn gemeenten op zoek naar alternatieven zoals een professionele vuurwerkshow. Wat vind jij?

Consumentenvuurwerk brengt veel overlast met zich mee en moet verboden worden
Deel dit artikel

Reacties

guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rood
Rood
Offline
10 dagen geleden

Wat de meeste klagers vergeten is dat ze ook en jong geweest zijn en vuurwerk hebben afgestoken het is maar 1x per jaar nieuwjaar laat deensen genieten

Truus
Truus
Offline
9 dagen geleden

Gun andere ook 1 x per jaar hun pleziertje ook al heb je er last van het is maar 1x in het jaar

Mathijs
Mathijs
Offline
9 dagen geleden

Het is gewoon doodzonde.
Wat denk je wat er gebeurd als je dit verbied denk je dat dan de illegale handel minder gaat worden terwijl onze buurlanden alles nog massaal verkopen.
Juist ik denk het niet

Bertus
Bertus
Offline
9 dagen geleden

Pak de vroege afstekers harder aan, dat is meestal illegaal, laat ons met die ene dag dat we mogen afsteken met rust, een heerlijke traditie, die we niet mogen verliezen!

LikMereet
LikMereet
Offline
9 dagen geleden

Word er zo moe van!! nog even, en we mogen niet eens meer adem halen. ohja, en niet gaan lopen janken, dat straks de belasting omhoog gaat. de BTW die ze pakken op vuurwerk moet toch ergens vandaan gehaald worden!!  😡 

De Graaff
De Graaff
Offline
8 dagen geleden

Het vuurwerk waar nu een verbod op wordt gedaan is groot siervuurwerk. Geen vuurwerk waar je mee kan gooien. Het wordt alleen de laatste 3 dagen van het jaar verkocht en alleen afgestoken tussen 18:00 uur en 02:00 met oud en nieuw. Het is allang bewezen dat vuurwerk 0,0001% bijdraagt aan de jaarlijkse vervuiling hier in NL. Een groot deel van Nederland is zo slecht geinformeerd hierover. Pak het illegale knalvuurwerk aan, maar gebruik niet het legale siervuurwerk om een idioot verdraaid gedachtegoed van GroenLinks erdoor te rammen.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

6
0
Wat vind jij? Laat een reactie achter!x
()
x