Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 07 maart 2022, 16:34

Tienduizenden voorgedraaide joints aangetroffen in kelderbox Veenendaal

VEENENDAAL – Bij een gezamenlijke onderzoek tussen de gemeente Veenendaal en de politie is er op donderdag 3 maart een persoon aangehouden voor bezit van drugs. In een kelderbox zijn tienduizenden voorgedraaide joints aangetroffen. De verdachte betreft een meerderjarige persoon uit Veenendaal.

De politie onderzocht een vreemde geur in de kelderboxen aan het Rembrandtpark in Veenendaal. Uiteindelijk werden in een berging diverse goederen aangetroffen ten behoeve van de kweek van hennepplanten. Tevens een groot aantal voorgedraaide joints. De politie onderzoekt de herkomst en bestemming van de joints.

Ondermijning voorkomen
Ondermijning is een verzamelnaam voor diverse criminele activiteiten die de maatschappij ontwrichten. Hierbij kunt u denken aan drugsvervaardiging , criminele motorbendes en zorg- en vastgoedfraude. Tijdens deze criminele activiteiten wordt gebruik gemaakt van diensten van de bovenwereld, zoals vergunningen en subsidies. Hierdoor neemt het gevoel van veiligheid in de leefomgeving af. De politie werkt samen met partners zoals onder andere gemeenten, Openbaar ministerie, Belastingdienst en Douane om deze criminaliteit aan te pakken.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons