Logo 112Veenendaal

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) wo 04 mei 2022, 16:43

Veenendaal gaat bijhouden hoeveel fietsen er in centrum geparkeerd staan

VEENENDAAL – De gemeente Veenendaal gaat bijhouden hoeveel fietsen er in centrum geparkeerd staan. Met als doel dat het fietsparkeren in het centrum goed blijft gaan.

Tijdens de metingen kijken we naar wat beter of anders kan als het gaat om fietsparkeren in Veenendaal. We kijken naar plaatsen waar niet genoeg fietsparkeerplekken zijn en naar plekken waar fietsen worden neergezet terwijl dit niet is toegestaan. Wij houden alleen bij wat we zien, dit heeft geen gevolgen voor u. U hoeft dus niets te doen.

We meten alle fietsen die in het centrum staan geparkeerd
De metingen zijn op dinsdag 17 en donderdag 19 mei tussen 09.00 en 11.00 uur, vrijdag 20 mei tussen 18.00 en 20.00 uur en op zaterdag 21 mei tussen 10.00 en 15.00 uur en tussen 21.00 en 23.00 uur.

Onderzoeksbureau Trajan voert de meting voor ons uit. U herkent de medewerkers aan hun oranje hesje.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.