Redactie overig 0 reactie(s) wo 23 februari 2022, 20:02

Verdachte van winkeldiefstal in winkelcentrum De Scheepjeshof aangehouden met inzet stroomstootwapen

VEENENDAAL – Woensdagmiddag 23 februari, omstreeks 15:43 uur kreeg de politie de melding dat een man zich bij een supermarkt in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal schuldig gemaakt zou hebben aan winkeldiefstal.

Aangekomen bij de supermarkt zagen agenten de man tegen de kassa’s aan staan en dat hij zijn linkerhand in zijn zak had. De agenten zagen dat de man wat vast hield in zijn zak.

De man, hierna te noemen verdachte, is diverse malen zowel in het Nederlands als in het Engels opgedragen dat hij zijn handen moest laten zien. De verdachte gaf geen gehoor aan hun vorderingen om zijn handen te laten zien.

Een agent die een stroomstootwapen droeg heeft de verdachte diverse malen medegedeeld dat het stroomstootwapen ingezet zou gaan worden als de verdachte zijn handen niet liet zien. Omdat de verdachte nog steeds geen gehoor gaf aan de vorderingen van de agent is het stroomstootwapen ingezet.

Kort hierna kon de verdachte, een 30-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats, aangehouden worden. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het bureau van politie te Veenendaal.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons