Redactie ongeval 2 reactie(s) ma 16 januari 2023, 18:53

Veroorzaker ongeval in Veenendaal wil schade afhandelen maar gaat er alsnog vandoor

Laatst bijgewerkt: maandag 19:05 uur
VEENENDAAL – Op de Rondweg West in Veenendaal is maandagmiddag rond 17:50 uur een aanrijding gebeurd. Nabij de spoorweg overgang bij Het Goeie Spoor botste een auto achterop een andere auto. De veroorzaker sprak af om naar de Westersingel te rijden om de schade af te handelen. Echter besloot de veroorzaker om er vandoor te gaan en liet de vrouw met haar auto achter.

Op de Westersingel werd naast de politie ook de ambulancedienst ingeschakeld omdat de vrouw klachten had aan haar nek. Na behandeling door de ambulance verpleegkundigen hoeft ze niet met de ambulance mee naar het ziekenhuis.

De schade aan de achterbumper van de auto is behoorlijk. Waarom de veroorzaker er vandoor ging is niet bekend. De politie roept op mensen die wat gezien hebben contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Deel dit artikel

112 Melding

17:59:11 16-01-23 Aanrijding letsel Westersingel Rondweg-west Veenendaal Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.